EtusivuLaboratoriokäsikirjaTiedotteetTilauksetLähetteetMuut palvelutLaatuYhteystiedotTervetuloa asiakkaaksiKuluttajille

Avoimet työpaikat

Yhtyneet Medix Laboratoriot tarjoaa koko terveydenhuollolle luotettavaa analytiikkaa, joka mahdollistaa potilaan oikean hoidon. Palvelemme kliinisen kemian ja mikrobiologian, genetiikan ja patologian ammattilaisia sekä tarjoamme lääkeaine-, huume- ja dopinganalytiikkaa. Toimimme myös asiakkaidemme tukena lähilaboratorioissa kattaen vierianalytiikan ja näytteenoton palvelut asiakkaan toimipisteissä. 

Palvelemme koko Suomen terveydenhuoltoa, mm. yksityisen sektorin lääkäriasemia, julkisen sektorin sairaalalaboratorioita ja perusterveydenhuoltoa sekä dopingtestausta kansallisesti ja kansainvälisesti.

Olemme vastuullisesti toimiva, suomalaisessa omistuksessa oleva yritys. Osallistumme aktiivisesti terveydenhuollon kehittämiseen tuomalla uusia ratkaisuja potilaiden hoitoon ja alan ammattilaisten käyttöön. Lisäksi teemme laajasti yhteistyötä tutkimus- ja kehityshankkeissa. Jatkossa laajennamme palveluitamme yhä enemmän suoraan kuluttajille.

Haluamme olla asiakkaillemme, alan ammattilaisille ja potilaille paras kumppani myös tulevaisuudessa.

**********************************************************************************

Tule tekemään ammattitaitoiseen laboratoriotiimiimme merkityksellistä työtä. Haemme Helsingin Kivihaan toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen

LABORATORIOHOITAJAA/BIOANALYYTIKKOA

automaatioradalle. Työ on 2-vuorotyötä työaikojen vaihdellessa klo 7 - 20.

Hakijalta toivomme kokemusta kliinisen kemian ja/tai immunologian laboratoriotyöskentelystä.

Arvostamme osaamisen lisäksi hyvää yhteistyökykyä sekä halua sitoutua työn ja oman osaamisen kehittämiseen. Valittavalta henkilöltä edellytämme laboratoriohoitajan/bioanalyytikon tutkintoa.

Tarjoamme Sinulle dynaamisen työyhteisön, modernin ja kehittyvän työympäristön sekä hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Jenni Pitkänen, p. 050 430 3181, parhaiten tavoitettavissa pe 29.6.2018 klo 8-10 tai ma 2.7.2018 klo 14 - 16.

Täytä hakemus tehtävään viimeistään 15.7.2018.

Hae tehtävää tästä

 

************************************************************************************

Haemme Helsingin Kivihaan toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalveluhenkistä

LABORATORIOHOITAJAA/ BIOANALYYTIKKOA ASIAKASPALVELUTIIMIIN

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden neuvonta ja ohjaus, erilaisten tilanteiden ratkaiseminen, alihankintavastausten vastauslogistiikka ja sisäinen asiakaspalvelu. Olet siis yhdessä mukavien tiimikavereidesi kanssa asiakkaan tukena ja turvana kaikissa tilanteissa. Asiakaspalvelumme palvelee arkipäivisin klo 8-16.

Olet etsimämme henkilö, jos olet positiivinen ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Tarjoamme Sinulle dynaamisen työyhteisön, modernin ja kehittyvän työympäristön sekä hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakasyhteyspäällikkö Anne Knaapila, puh.050 409 0864.

Täytä hakemus tehtävään viimeistään 1.7.2018. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löytyessä.

Hae tehtävää tästä

*************************************************************************************

 

Haemme Helsingin Kivihaan toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalveluhenkistä

Vieritestauksen palveluohjaajaa

Tehtäväsi on toimia asiakkaidemme vieritestauksen tukena. Asiakaskäynneillä perehdytät vieritestaukseen liittyvät tehtävät sekä POC-tietojärjestelmän varmistaen omalta osaltasi asiakkaiden tekemän vieritestauksen laadun. Yhteistyökumppaneitamme ovat julkisen ja yksityisen terveydenhuollon laboratoriot.

Palveluohjaajan tehtävässä tarvitaan erinomaista asiakaspalveluasennetta ja hyvät vuorovaikutustaidot. Vastuullasi on käytännönasioiden koordinointi asiakasrajapinnassa. Osaat ratkaista vieritesteihin ja laitteisiin liittyviä ongelmia. Olet mukana asiakastapaamisissa esittelemässä POC-tietojärjestelmää ja osallistut aktiivisesti toiminnan kehittämiseen.

Ajoittain tehtäviisi kuuluu myös näytteenottotyön sijaistaminen sopimusasiakkaidemme tiloissa.

Edellytämme laboratoriohoitajan/bioanalyytikon koulutusta, aikaisempaa kokemusta laboratorioalalta, oma-aloitteisuutta, kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn ja matkustusvalmiutta. Työssä tarvitaan myös tavallisimpien tekstinkäsittelyohjelmien (word, excel, power point) perustaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Jos omaat hyvät yhteistyö- ja perehdytystaidot ja pidät työskentelystä asiakkaiden kanssa, pääset seuraamaan aitiopaikalta diagnostiikkayrityksen toimintaa. Yrityksemme tarjoaa Sinulle dynaamisen työyhteisön, modernin ja kehittyvän työympäristön sekä hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa lähilaboratorioiden palveluvastaava Eija Loponen eija.loponen@medix.fi tai 050 360 6356.

Täytä hakemus tehtävään viimeistään 31.7.2018. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löytyessä.

Hae tehtävää tästä

************************************************************************************* 

Avoin hakemus

Täytä avoin hakemus avoimia tulevia työpaikkoja varten alla olevasta kohdasta. Säilytämme hakemuksesi tietokannassa 6 kuukautta. Otamme sinuun yhteyttä taustaasi ja kokemustasi vastaavan paikan avautuessa.

Avaa tästä avoin hakemus

Lähetä palautetta | Avoimet työpaikatKaikki oikeudet pidätetään, Copyright © Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy 2018