EtusivuLaboratoriokäsikirjaTiedotteetTilauksetLähetteetMuut palvelutLaatuYhteystiedotTervetuloa asiakkaaksiKuluttajille

Avoimet työpaikat

Yhtyneet Medix Laboratoriot tarjoaa koko terveydenhuollolle luotettavaa analytiikkaa, joka mahdollistaa potilaan oikean hoidon. Palvelemme kliinisen kemian ja mikrobiologian, genetiikan ja patologian ammattilaisia sekä tarjoamme lääkeaine-, huume- ja dopinganalytiikkaa. Toimimme myös asiakkaidemme tukena lähilaboratorioissa kattaen vierianalytiikan ja näytteenoton palvelut asiakkaan toimipisteissä. 

Palvelemme koko Suomen terveydenhuoltoa, mm. yksityisen sektorin lääkäriasemia, julkisen sektorin sairaalalaboratorioita ja perusterveydenhuoltoa sekä dopingtestausta kansallisesti ja kansainvälisesti.

Olemme vastuullisesti toimiva, suomalaisessa omistuksessa oleva yritys. Osallistumme aktiivisesti terveydenhuollon kehittämiseen tuomalla uusia ratkaisuja potilaiden hoitoon ja alan ammattilaisten käyttöön. Lisäksi teemme laajasti yhteistyötä tutkimus- ja kehityshankkeissa. Jatkossa laajennamme palveluitamme yhä enemmän suoraan kuluttajille.

Haluamme olla asiakkaillemme, alan ammattilaisille ja potilaille paras kumppani myös tulevaisuudessa.

 

************************************************************************************* 

Avoin hakemus

Täytä avoin hakemus avoimia tulevia työpaikkoja varten alla olevasta kohdasta. Säilytämme hakemuksesi tietokannassa 6 kuukautta. Otamme sinuun yhteyttä taustaasi ja kokemustasi vastaavan paikan avautuessa.

Avaa tästä avoin hakemus

Lähetä palautetta | Avoimet työpaikatKaikki oikeudet pidätetään, Copyright © Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy 2018